با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
هویج پلو و كلم پلو ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكیهای گرم و تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است.
مواد لازم:
- هویج: یك كیلوگرم
- برنج: یك كیلوگرم
- شكر بدون قند کامور: 50 گرم
- روغن میخک یا هسته انار: 6 قاشق سوپخوری
- زعفران: به مقدار لازم
- پیاز: یك عدد
- نمك: به مقدار لازم
- دارچین: نصف قاشق سوپخوری
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
روش تهیه:
1. هویج را به صورت خلالهای باریک خرد كنید و داخل روغن تفت دهید. بعد شكر را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شكر جوشیده و خلال هویج در این شیره كمی بپزد.
2. زعفران را هم به آن اضافه كنید و پس از یكی دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش كنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است. حالا پیاز را در گوشت چرخ كرده رنده كنید. نمك و دارچین را هم به گوشت اضافه كنید و خوب ورز دهید. سپس آن را بهصورت كوفتههای ریزی درآورید.
3. كوفته ریزهها را تفت دهید. وقتی برنج را آبكش كردید، در یك قابلمه بهصورت لایهلایه مایه هویج و برنج را بریزید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی اینجا سالم آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
منبع: hidoctor