با این 5 خوراکی قند خون خود را پایین بیاورید
با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه همراه باشید :
همان طور که می دانیم قند خون بالا باعث آسیب جدی به بخش های مختلف بدن می شود، اگر همیشه نگران بالا رفتن میزان قند خون خود هستید این ۵ خوراکی به شما کمک بسیار زیادی جهت پایین آوردن قند خونتان می کند. در ادامه با این خوراکی ها آشنا می شویم:
در حالی که تمام میوه ها می توانند سطح قند خون را افزایش دهند، برخی از آن ها دارای نمره GI پایین تری هستند، مانند گیلاس ترش. گیلاس های ترش دارای یک ماده شیمیایی به نام آنتوسیاتین هستند. مطالعات شواهد تجربی نشان داده اند که آنتوسیانین ها می توانند از دیابت و چاقی محافظت کنند.
مریم گلی از گذشته به عنوان یکی از گیاهان دارویی برای کنترل دیابت و قند خون شناخته میشود. عصاره و ترکیبات شیمیایی خاص موجود در این گیاه تاثیر و عملکردی نشابه با داروهای ضد دیابت دارد. مصرف مریم گلی موجب تنظیم و مهار انتشار گلوکزی که در کبد ذخیره شده میشود. گیاه مریم گلی از نوسانات سطوح قند خون در بدن جلوگیری میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد و هچنین این داروی گیاهی به کاهش علائم دیابت نوع ۲ نیز کمک میکند. نوشیدن چای یا عصاره برگهای مریم گلی میتواند برای کاهش سطوح کلسترول و تری گلیسیریدها در خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید باشد. از دیگر خواص مریم گلی این است که این گیاه حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و موجب کاهش التهاب در بدن افراد مبتلا به دیابت میشود.
نوشیدن چای یاس می تواند اثرات منفی که دیابت روی پروتئین های سرم مشخص دارد را معکوس کند، به عنوان یک تعدیل کننده برای افراد مبتلا به دیابت عمل کند، و به عنوان اقدامی پیشگیرانه برای افرادی که به دیابت مبتلا نیستند، مد نظر قرار بگیرد. توانایی متابولیز گلوکز مکانیزم اساسی است که شرایط دیابتی را ایجاد می کند، از این رو، عوامل تنظیم کننده مانند چای یاس می توانند در پیشگیری یا درمان بیماری مفید باشند. توجه:گیاهانی که برای دیابت معرفی می شود را قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید
یکی از خواص ژل رویال که باعث اثرگذاری آن بر درمان دیابت میشود کنترل متابولیسم گلوکز است. ژل رویال باعث کاهش گلوکز خون شده و میزان تحمل گلوکز را بالا میبرد. از طرفی بر روی ترشح انسولین اثر گذاشته و ترشح آن را افزایش میدهد. با افزایش ترشح انسولین به صورت طبیعی میزان گلوکز خون کاهش مییابد. یکی دیگر از دلایل اثرگذاری ژل رویال بر روی دیابت و کنترل آن دارا بودن موادی است که خواص شبهانسواینی دارند. موادی همچون پپتیدها و ویتامینهای خاص مظیر ویتامین B3 که در ترکیب ژل رویال وجود دارند و عملکردی مشابه انسولین از خود نشان می دهند. این مواد شبه انسولینی بر روی متابولیسم گلوکز اثر گذاشته و اکسیداسون آن را به منظور تامین انرژی مورد نیاز بدن افزایش میدهند.
آلو سیاه به کنترل قند خون کمک زیادی میکند. محققانی از دانشگاه پزشکی Father Muller در هند به بررسی تأثیرات آلو سیاه روی درمان دیابت پرداختند. این میوه سرشار از آنتوسیانین و الاجیک اسید است و به همین خاطر برای افراد دیابتی بسیار مفید میباشد. آلو سیاه به کنترل تبدیل کربوهیدرات به قند خون کمک میکند. تشنگی بیش از حد و مشکلات مکرر در ادرار کردن هم که در بین دیابتیها شایع است توسط این میوه کنترل میشود. علاوه بر میوه، برگها و دانههای آلو سیاه هم میتوانند برای کنترل قند خون استفاده شوند.