با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
در واقع آناناس میوهای استوایی است. به شکل کرهای تشکیل شده که پوست آن سخت است و لایه میانی آن شیرین و آبدار است.
آناناس از میوههای بومی آمریکای جنوبی است.
کاشت آن در اوایل قرن نوزدهم در مقیاس وسیعی در هاوایی آغاز شد.
رشد صنعت در دهه ۵۰ به اوج خود رسید، سپس با فشار رقابت بین المللی کم کم کاشت آن کاهش یافت.
امروزه بخش عمده آناناس جهان از تایلند، فیلیپین و برزیل به دست می آید.
- خاصیت ضد التهابی
- خاصیت ضد آمیبی و انگلی برای انگل روده.
مواد لازم جهت تهیه مربای آناناس رژیمی :آناناس بزرگ ۱ عدد آب ۱.۵ پیمانه شکر رژیمی کامور نصف پیمانه آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای آناناس رژیمی :پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا کرده و خرد کنید(بعد از پخت تکههای آناناس آب از دست داده و کوچکتر میشوند).
آناناس ها را همراه آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
شکر رژیمی را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود، حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش آید، در این مرحله مربا که آب زیادی نداشت آب میاندازد.
مربا به مدت یک ساعت با حرارت کم به آرامی جوشیده و غلیظ شود.
ده دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید.
برای غلظت شربت آن تقریباً شبیه عسل شود.
در ۵ دقیقه آخر در صورت تمایل کمی زعفران حل شده در آبجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش ، زیر مربا را خاموش کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی اینجا سالم آرزوی بهترینها را برای شما دارد.