با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه از آموزش دسر و شیرینی همراه باشید :
روش پخت کیک جو رژیمی یک میان وعده مقوی و بدون قند
مواد لازم:
شکر بدون قند کامور : 3 قاشق غذاخوری
آرد جو: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق مربا خوری
کره: 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع: یک سوم پیمانه
شیر: یک فنجان کوچک
تخم مرغ: 2 عدد
بگینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری
دارچین: به میزان لازم
سبوس: 3 قاشق غذاخوری
جو پرک جهت تزیین
روش پخت:
در ابتدا روغن جامد، شکر بدون قند( این شکر با شیرین کننده ایزومالت تهیه شده که شیرین کنندگی آن 2 برابر شکر معمولی میباشد از این رو در مصرف آن زیاده روی نشود چون در این صورت مزه تلخی ایجاد میکند) و روغن مایع را به مدت 2-3 دقیقه با همزن هم مخلوط میکنیم تا حالت خامه ای و یکدست ایجاد شود
بعد شیری که هم دمای محیط شده را کم کم اضافه مکینیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم تا باز حالت خامه ای ایجاد شود
در این جا تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و 4 دقیقه مخلوط میکنیم و در حین مخلوط کردن وانیل را اضافه میکنیم
آرد، پودر سبوس و بکینگ پدر را با هم الک میکنیم 2-3 مرتبه و به مواد خود اضافه میکنیم
قالب خود را چرب کرده و مواد را با قیف داخل قالب ریخته، جو پرک را جهت تزیین روی مواد ریخته و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 الی 25دقیقه میپزیم.
کیک شما آماده است میتوانید در صبحانه، عصرانه و میان وعده های خود از آن استفاده کنید و از آنجاییکه در آن از شکر بدون قند کامور استفاده شده این کیک شیرین است ولی باعث افزایش قند خون شما نمیشود از این رو افراد دیابتی و دارای رژیم غذایی میتوانند به راحتی از آن استفاده کنند ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.
نوش جان
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی
مجله اینترنتی اینجا سالم آرزوی بهترینها را برای شما دارد.