کیک جو رژیمی

روش پخت کیک جو رژیمی بدون قند

دسر و شیرینی

با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه از آموزش دسر و شیرینی همراه باشید :

 

روش پخت کیک جو رژیمی یک میان وعده مقوی و بدون قند

مواد لازم:

شکر بدون قند کامور : 3 قاشق غذاخوری

آرد جو: 1 پیمانه

وانیل: 1 قاشق مربا خوری

کره: 2 قاشق غذا خوری

روغن مایع: یک سوم پیمانه

شیر: یک فنجان کوچک

تخم مرغ: 2 عدد

بگینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری

دارچین: به میزان لازم

سبوس: 3 قاشق غذاخوری

جو پرک جهت تزیین

کاپ کیک جو

روش پخت:

در ابتدا روغن جامد، شکر بدون قند( این شکر با شیرین کننده ایزومالت تهیه شده که شیرین کنندگی آن 2 برابر شکر معمولی میباشد از این رو در مصرف آن زیاده روی نشود چون در این صورت مزه تلخی ایجاد میکند) و روغن مایع را به مدت 2-3 دقیقه با همزن هم مخلوط میکنیم تا حالت خامه ای و یکدست ایجاد شود

بعد شیری که هم دمای محیط شده را کم کم اضافه مکینیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم تا باز حالت خامه ای ایجاد شود

در این جا تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و 4 دقیقه مخلوط میکنیم و در حین مخلوط کردن وانیل را اضافه میکنیم

  طرز تهیه خورش ماست رژیمی

آرد، پودر سبوس و بکینگ پدر را با هم الک میکنیم 2-3 مرتبه و به مواد خود اضافه میکنیم

قالب خود را چرب کرده و مواد را با قیف داخل قالب ریخته، جو پرک را جهت تزیین روی مواد ریخته و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 الی 25دقیقه میپزیم.

کیک شما آماده است میتوانید در صبحانه، عصرانه و میان وعده های خود از آن استفاده کنید و از آنجاییکه در آن از شکر بدون قند کامور استفاده شده این کیک شیرین است ولی باعث افزایش قند خون شما نمیشود از این رو افراد دیابتی و دارای رژیم غذایی میتوانند به راحتی از آن استفاده کنند ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.

نوش جان

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی
مجله اینترنتی اینجا سالم آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی
محصولات پیشنهادی