با مجله اینترنتی اینجا سالم در یک مطلب تازه از آموزش نوشیدنی همراه باشید:
بسیاری از ما بر این باوریم که نمیتوان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با تواناییهای خاص به دنیا میآید که تا پایان عمر با همان میزان تواناییها باید زندگی کند در حالیکه این طور نیست و حافظه همانند سایر قوای بدن میتواند رشد و پرورش بیابد. افراد میتوانند با رعایت نکات مطرح شده در این مطلب حافظه خود را تقویت کنند و دیرتر دچار فراموشی شوند.
خواص :
دارچین محرک اعصاب، تقویتکننده معده و حافظه، تسریعکننده جریان خون، نیرو بخش و افزایش دهنده فشارخون، ادرارآور، مفرح، تقویت معده، کبد، قلب و عروق، کاهش درد کمر و مفاصل، نیرو بخش، باز کننده انسداد مجاری، پاک کردن سینه و حنجره، ضد اخلاط رطوبتی، ضد پا دردهای رطوبتی، ضد سرفههای رطوبتی، دلهره، بوی بد دهان، دردهای استخوانی، دیابت، سردی بدن و…
مواد لازم:
- چوب دارچین چند عدد
- لیموی تازه به میزان دلخواه
- عسل بدون قند یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دَم کنید سپس میتوانید چند قطره آب لیموترش تازه به آن بیفزایید که طبع گرم دارچین تعدیل شود همچنین میتوانید برای شیرین کردن آن دمنوش از کمی عسل استفاده کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای نوشیدنی ها
مجله اینترنتی اینجا سالم آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
برگرفته از: chehnews